WEBDOMAROVA FABRIKA SAJTOVA

PRAVI, DIZAJNIRA, KREIRA, ULEPŠAVA,  PROGRAMIRA, PLASIRA, REKLAMIRA I ODRŽAVA WEB SAJTOVE

 
home_creative2_offer1

Ponuda koju nećete moći da odbijete


Čist račun, duga ljubav!

Pakete ugovaramo na 3, 6 i 12 meseci. odobravamo dodatni popust na cenu paketa na period duži od 12 mececi, moguća je paušalna pretplata na profesionalno održavanje sajtova sa uslugama po vašem izboru i plaćanjem po dogovoru uz popust od 5-10%.

Usluge plaćate na osnovu izdatog računa. Paketi se plaćaju do 10-tog u mesecu za tekući mesec. U slučaju prekoračenja specifikacije paketa ili broja radnih sati, iznos za uplatu se uvečava za vrednost prekoračenih stavki, što će biti prikazano u računu.


PROFESIONALNA USLUGA

Profesionalno održavanje web sajta je servis za ambiciozne i uspešne. Svaki web sajt nestaje iz vidokruga korisnika, bez obzira koliko je trenutno funkcionalan i visoko pozicioniran kod Google pretraživača, ukoliko se ne održava. Zašto rizikovati? WEB DOMAROV-e profesionalne usluge za održavanje web sajtova stoji vam na raspolaganju na zadovoljstvo svih, a ponajviše vaših vernih korisnika koji Vaš sajt traže i vole!Održavanje funkcija web sajta i zaštita

Održavanje platforme i funkcionalnih delova web sajta, izrada kopija (backup), zaštita od brisanja i hakovanja, da Vaš sajt bude koristan i dinamičan i uvek vidljiv za posetioce.

12

godina iskustva

KONTAKT INFO •

Pozovi: +381 (0) 66 32 30 32

Pošalji: radionica@webdomar.com